Nelson Mandela mediarà en el conflicte entre els Angry Birds i els porcs verds

El Consell de Seguretat de l’ONU ha designat l‘ex-president sud-africà Mandela nou mediador en el sanguinolent conflicte que enfronta els Angry Birds amb els malvats porcs verds. El portaveu dels ocells –el de color vermell- ha declarat “que aquests porcs no ens toquin més els ous”, revifant el foc d’una guerra que sembla no tenir fi. Les negociacions de pau començaran, en principi, la setmana que ve si els bàndols s’avenen a declarar un alto el foc.


Hi ha poques batalles tan crues i exteses pel món com la dels Angry Birds contra els tocinos de color verd. L’origen del conflicte es remunta al Nadal del 2009, quan dos garrins alterats genèticament amb substàncies radioactives van substraure els ous d’un niu desatès. En descobrir-ho, els ocells van respondre amb una ira desmesurada, desfermant una destructiva guerra que ha donat la volta al món.

Sembla, però, que tímidament s’avança cap al final del conflicte. El llegendari Nelson Mandela, ex-president de Sud-àfrica i Nobel de la Pau pel seu paper en la fi del apartheid, ha estat proposat pel Consell de Seguretat de les Nacions Unides per mediar en l’enfrontament animal. Nelson ha afirmat sentir-se “confiat” per la missió, explicant que “tinc tres estrelletes en tots els nivells”. Les negociacions podríen començar la setmana que ve a Ginebra, tot i que no han trascendit més detalls per motius de seguretat.

Per la seva banda, els bàndols enfrontats han rebut amb fredor els moviments de la comunitat internacional i la designació de Mandela. El porc més gras ha declarat amb un somriure burleta que “prous problemes té l’ONU per ficar-se en una guerra que no entén”. El líder dels Angry Birds, l’ocell de color vermell, ha manifestat que “no em toquin més els ous… que m’encenc!! se me’n va i toy muy locoooo!!!”. Tot seguit, ha perdut el control i ha destrossar la sala de premsa i el material de treball dels periodistes. Serà, doncs, un llarg camí cap a la pau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s