La nova cronologia de Facebook fa adonar a moltes persones que la seva vida és una “puta merda”

Milers d’usuaris de Facebook d’arreu del planeta han pogut comprovar en primera persona que la seva vida “no és res més que una puta merda”. La nova visualització de la xarxa social, que ha adoptat el format de cronologia autobiogràfica, ha fet adonar a moltes persones que el seu pas per la història de la humanitat “només serà recordat per un encadenament execrable d’indecència i misèria”. La magnitud del cas ha obligat a intervenir el Tribunal Internacional de Justícia de la Haia, que ja ha avançat que defensarà “el dret inalienable de qualsevol persona a fracassar i ensorrar-se en la més estricta de les intimitats”.

A Catalunya, els usuaris afectats pel nou model visual de Facebook s’han organitzat a partir del col·lectiu Mascles Acomplexats, Rars, Ganduls, Imbècils i Sociòpates (MARGIS), que reivindica les xarxes socials com “la millor escapatòria” per fugir de la seva “trista realitat”. El seu president, Carles Garcia, assegura que el format de cronologia autobiogràfica ha provocat que el Facebook “hagi deixat de ser un refugi espiritual per convertir-se en un precipici cap a l’abisme. És frustrant comprovar que les úniques coses positives que has fet en tota una vida siguin cuidar porcs virtuals a través del Farm Ville o unir-te al grup que demana la Creu de Sant Jordi per a Maria Lapiedra i Justo Molinero”.

El president dels MARGIS és el primer en admetre que mai ha tingut massa popularitat ni tampoc ha estat “a la cresta de l’onada”, tot i que també puntualitza que el seu Fotolog “molava bastant. Era el punt de trobada de molts emos i altra gent amb carències afectives que es volia suïcidar. Ens comentàvem les fotos, organitzàvem quedades als lavabos de la Fnac i totes aquestes coses que fem la gent dels xats per creure’ns que estem socialment acceptats”. Per Garcia, la nova cronologia de Facebook és “com escriure un diari personal, el teu propi llibre de la vida. En el nostre cas, un conte sense final feliç, ple de fracassos, pors i penombres. Com els de Paulo Coelho, però ben escrits”.

Conscient de l’enrenou que ha generat el canvi de format de Facebook, el creador d’aquesta xarxa social, Marc Zuckerberg, ha assegurat que l’única intenció de la seva companyia és “acabar amb la hipocresia que impera en bona part de la societat. Acceptem-ho: hi ha gent que es passa el dia somrient i aparentant que està bé quan, en realitat, té una vida de merda i se sent fracassada. El nostre deure és assenyalar aquesta classe d’individus i fer-los presoners del seu passat repugnant i el seu present anguniós. Si ja ho fem cada dia a la vida real, per què no provar-ho també per Internet?”, es pregunta Zuckerberg.

Precisament, el departament creatiu de Facebook ja està treballant en noves aplicacions “per reobrir ferides emocionals a les persones més febles”. De moment, la més avançada és un missatge automàtic que indicarà a l’usuari que acaba de sortir d’una relació que la seva exparella “ha refet satisfactòriament la seva vida sexual amb un monitor d’spinning, mentre ell es passa el dia navegant per Internet i negant-se a acceptar, una i altra vegada, que mai més tornarà a sortir de les profunditats més tenebroses del pou de l’oblit”.

Comments

  1. Doncs que no provin el LinkedIn, perquè allà no hi poden posar ni lo de la Lapiedra.

  2. Romanitof says:

    Sempre es poden apuntar a la FAES!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s