Els Borbons secunden la vaga general en solidaritat amb uns sindicats que “també viuen com a reis”

La Casa Real Española ha enviat una cadena de correus electrònics des del seu compte de Gmail (corona_espanola@gmail.com) per enunciar que se sumen a la vaga general contra la nova reforma laboral. Fent gala del seu estil campetxano, els monarques asseguren que estan al costat de les classes treballadores per “coherència històrica” amb els seus ideals: “tot el que sigui treballar menys, benvingut sigui”. El mail també destaca el “fort vincle” que sempre ha unit la dinastia borbònica amb els líders sindicals espanyols, ja que uns i altres “ens hem aprofitat tot el que hem pogut de la ciutadania per poder viure com a reis”.

El primer recompte dels sindicats ha quantificat el seguiment de la protesta al palau de La Zarzuela en un 100%. Percentatge que la Policía Municipal de Madrid ha incrementat fins el 320% perquè també hi ha inclòs “els fills no reconeguts” de sa majestat el rei. “Sigui quina sigui la xifra que s’agafi com a referència”, els portaveus de la família reial han afirmat que “els números avalen el compromís de la monarquia espanyola amb el dret dels treballadors a fer vaga. De fet, els mateixos borbons en porten fent des del dia en què els van coronar”.

En una breu compareixença davant els mitjans de comunicació, la reina Sofía ha volgut deixar clar que la sensibilitat de la casa reial envers les classes més humils no és cosa d’ara. “El meu marit sempre ha volgut estar molt a prop dels treballadors. Especialment, de les dones de fer feines que hem tingut per casa”, ha comentat. Sa majestat, que avui no saludava amb el seu característic moviment de mà “en senyal de protesta”, també ha confirmat que secundar la vaga “ha alterat el ritme de vida” del seu entorn familiar, fins al punt que la infanta Elena i el seu exmarit Jaime de Marichalar han hagut d’abandonar per un dia “les seves respectives aficions pel món del cavall”.

Aquesta i altres incidències estan sent recollides per un estudi de l’institut Nóos que analitza l’impacte de la vaga general en el dia a dia de la casa reial. L’informe, descarregat directament d’Internet per Iñaki Urdnagarín, revela que el rei Juan Carlos ha secundat la protesta laboral perquè, “en realitat, quan els sindicats parlaven de vaga general, ell es pensava que es referien a la reina Sofía”.

Comments

  1. Molt bo. Per mi lo segon article del rànquing després dels cagallufos d’al qaeda i lo lipdub. Jo he anat al tros, he llaurat, li he fotut les pataques a lo Simonet (lo pagès del tros del costat, que es foti per vaguista) he collit quatre espàrrecs del marge de la carretera i després m’he fotut un carajillet al bar del poble. Priorat, ni sindicats ni polles, aquí… ASSOCIACIÓ DEL RIFLE!

Trackbacks

  1. […] Els Borbons secunden la vaga general en solidaritat amb uns sindicats que “també viuen com a rei… […]

  2. […] Març Els Borbons secunden la vaga general en solidaritat amb uns sindicats que “també viuen com a rei… […]

  3. […] Març Els Borbons secunden la vaga general en solidaritat amb uns sindicats que “també viuen com a rei… […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: