Descobreixen que a Lleida hi passen coses

Estupefacció i sorpresa al Palau de la Generalitat i a les redaccions dels principals mitjans de comunicació del país per les informacions arribades des de Ponent que asseguren que a les Terres de Lleida també hi passen coses. El delegat del govern, Ramon Farré, explica que “aquí també hi ha notícies: Lleida existeix”. Es posa en marxa una campanya per difondre “l’activitat frenètica” que ocupa el dia a dia de la província.


La notícia ha sacsejat com una enrampada les redaccions dels mitjans de comunicació de Catalunya i les oficines de la Generalitat: a Lleida hi passen coses. Així ho ha explicat el delegat de govern a les Terres de Ponent, Ramon Farré, en un dossier que recull totes les notícies succeïdes en aquest territori durant els darrers tres mesos, amb una llargada de dues pàgines i mitja sense comptar la tapa.

El document mostra esdeveniments de cabdal importància en la vida dels lleidatans, com fotografies d’una àvia ensopegant amb la vorera en arribar al portal de casa. Acompanya el dossier un DVD amb material audiosivual, esfereïdor, enregistrat per un vídeoaficionat, que recull el moment exacte en que una fulla cau d’un arbre al marge de la carretera comarcal LP-7013 al seu pas per La Pobla de Cérvoles.

Aquest dossier informatiu ha estat enviat com element central d’una campanya que reivindica els successos que passen diàriament a Lleida i que els mitjans de comunicació ignoren sistemàticament. La iniciativa és un projecte de la Banda Associada per la Difusió de l’Actualitat Lleidatana (BADALL), que ha anunciat noves accions en les properes setmanes.

La Delegació del Govern a Lleida, encapçalada per Ramon Farré, dóna suport a la iniciativa i ha anunciat que s’estan estudiant fórmules per difondre la cultura lleidatana i “situar Ponent al mapa”. Entre les possibles activitats hi hauria presentar candidatura per acollir la propera edició de la Copa del Món de Vela i organitzar una cursa de cargols a les pistes de l’aeroport d’Alguarie amb la finalitat “de dinamitzar d’una vegada per totes aquesta infrastructura i alhora potenciar el nostre animal més característic”.

Comments

 1. Violant Reina says:

  Si bé, no sé si us servirà, vaig nèixer a BCN i per fer la carrera (vaig treure un 5 a la sele em van castigar a Lleida) visc en aquesta “ciutat” des de el 95. Les coses que hi passen, … realment no passen a d’altres llocs no / o sí .

  1º Que el Carrefour fa una cursa: passa pel mig de la ciutat i depenent d’on vius et fots.
  2º Que tens un nen petit i el diumenge has d’anar d’urgències? No cal que visitis l’únic CAP que hi ha d’urgències per tota la ciutat i rodalies. No tenen pediatra.
  3º Que et compres un cotxe nou i deixes el vell al concessionari? l’ajuntament et cobra dos rebuts de l’import de circulació, el del cotxe vell que no tens i el del nou. A l’any següent no te’l cobren i no és més que, per donar-te la opció a domiciliar el teu nou cotxe que l’any anterior ja els vas pagar (via concessionari) pro q en cap moment tu has dit q no volies des domiciliar. Ara a sobre te’l cobren amb un 20 % de recàrrec.
  4º Que vols portar el teu nen d’urgències en un dia de cada dia al CAP que et toca?: cap problema seu i espera que quan el pediatra de torn o cregui oportú ja t’atendran. ( més de dues hores mínim d’espera si no no mola).
  5º Que fan una mega obra de teatre/òpera a la Llotja? Cap problema portem els més cars i fem pagar unes entrades que ningú pugui pagar. així doncs l’ajuntament compra localitats de 300 euros i les regala als empresaris qe li convenen més, la poca gent q ha pagat indignada, i ja la tenim liada.
  6º. Que voleu anar a l’única biblioteca pública de tota la ciutat? Cap problema primer consulteu els horaris no sigui que el personal no li toqui treballar. Dilluns tancada és dia de descans setmanal i reflexió. … per a més info els horaris de la pública són més volàtils que,…
  Si sisi passen coses, ara s’hi està bé. A l’hivern fa molt fred i a l’estiu molta calor, no hi ha ni tardor ni primavera. Coses que passen ves.

 2. sense cap mena de dubte, a lo Priorat estem contents. Lleida fa olor a tocino i quan parlen són pitjors que la xusmeta de Calaceit. Som la punta de llança, som la sageta de foc, som lo referent econòmic i industrial Priorat Power Hates Segrià!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s