TV3 donarà feina a tots els aturats de Catalunya per obrir 50 nous canals

L’encara directora de TV3, Mònica Terribas, ha informat que Televisió de Catalunya absorvirà tota la massa d’aturats catalans, propera a les 650.000 persones per poder obrir la cinquaneta de canals previstos per aquest any. La nova etapa de la cadena deixa enrera la vocació de “normalització lingüística” per esdevenir un ens de “normalització laboral”.

Televisió de Catalunya ha ofert avui una roda de premsa per informar dels seus plans de futur, que passen per la creació de 650.000 places laborals per donar feina així a tots els aturats del país. La seva directora, Mònica Terribas, ha explicat que “com a ens públic hem de ser una eina de servei per al país, i quin millor servei podem fer que donar feina en aquest temps de crisi”. D’aquesta manera, la televisió pública s’ocuparà de la normalització laboral, després de 30 anys treballant en pro de la normalització lingüística i cultural del principat.

Amb l’increment de la plantilla, Televisió de Catalunya podrà fer front a la creació de cincuanta nous canals, que s’aniran obrint progressivament al llarg d’aquest 2012. Terribas ha indicat que “a llarg termini, volem oferir un canal per cada català, però a falta de negociar les freqüències, hem d’anar pas a pas”. Els nous empleats de TVC s’ocuparan de la redacció de guions i diferents feines tècniques, per bé que se seguiran contractant productores externes: “no podem deixar de banda les nostres productores de capçalera, 650.000 persones no són res pels nous reptes que afrontem”, ha afirmat la directora.

Segons ha pogut saber benegre.cat, els nous canals se centraran en els temes de més interès per als catalans. El primer en estrenar-se serà un canal temàtic sobre El Temps, en el que Tomàs Molina i Francesc Mauri es dividiran la graella amb torns de 12 hores cadascun. També tindrà un canal propi El Trànsit, tot i les recomanacions del consell assessor de la CCMA que ressaltaven que “l’espai té poc sentit, els qui estan a la retenció no poden veure la televisió”. De cara a l’estiu, serà el torn d’un canal temàtic sobre punt de creu i dotze nous canals sobre tipus de bolet.

Comments

  1. El mussol verd says:

    Al·leluia!!! A veure si així, amb la incorporació de tots aquest “nous professionals”, es dóna llum verda a altres programes que puguin substituir els ja caducs, esgotats i repetitius Polònia i Cracòvia. Ja en tenim prou!!!
    Volem saba nova, menys monopolis i els espais esportius no cal que ens castiguin, dia rera dia i en diferents programes, dedicant minuts i més minuts a l’equip de la capital de les Espanyes i al seu entrenador. A segons qui, ni aigua!!!

  2. El flautista d'Hamelin says:

    Se sap si s’oferirà un canal -en castellà, esclar- als botxins de la inmersió lingüística perquè puguin despotricar, sense aturador, contra el català i els catalans?
    En nom de la transparència democràtica, aquests de TV3 són capaços de tot!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s