El diccionari de l’ANC, paraules per la independència

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’organització plural i democràtica que treballa per aconseguir la independència de Catalunya, ha de respondre al sentiment independentista que, al marge de la política de partits, vol ser el jugador número 12 de les formacions polítiques que han de sentir l’alè i el suport dels ciutadans per convocar ja un referèndum d’autodeterminació. Benegre.cat aposta per la República Catalana i demana valentia per dir: “Sí. Home, i un be negre amb potes rosses”, a les propostes contràries a la llibertat i els drets de Catalunya.

Benegre.cat aposta pel sentit de l’humor com un mecanisme per ajudar en el procés de sumar suports en favor del sentiment independentista. Ara bé, per començar proposem un diccionari de termes per mantenir la convivència i avançar en un procés viable. Un diccionari dels mots que ens han d’acompanyar en el camí cap a la independència.

A: autodeterminació, amistat, abandonar Espanya, abellir, abraçar, accedir, accessible, accelerar, acció, aconseguir, acord, acostumar, adéu, adéu-siau, adoptar, afany, afermar, afirmar, aflorar, afrodisíac, aglutinar, agregar, alabança, alegria, alliberar, amansir, ambició, amor, ample, analitzador, apropiat, arreveure, assemblea, assentar, assossegat, assumible, atendre, audàcia, autònom, aviat,

N: nació, nacional, natural, negociador, neutralitzar Espanya, noble, nodrir, nord, normalitzador, nutritiu,

C: cabdal, caldre, calendari, càlid, camí, campió, cant, canvi, capacitat, capdavanter, capital, carburar, cardinal, carícia, catacrac, català, Catalunya, central, cercar, cerebral, cintura, cívic, clam, clau, coet, colpir, collons, comanda, companyia, complimentar, comprensible, compromís, comunió, conceptes, concòrdia, coneixement, confiança, consideració, constància, consensuar, constitució, creïble, crèdit, culminació i cultura.

Teniu més mots per acompanyar l’ANC?

Comments

  1. El mussol verd says:

    Paraules i fets per a la Independència de Catalunya!!! Sí, catalans i catalanes!!!
    En una de les potetes t’hi pintarem l’estelada benegre. Ets dels nostres!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s