Un estudi d’H&S confirma que Espanya és el país més caspós de la Zona Euro

Un equip de sociòlegs subcontractat per la companyia de xampús i acondicionadors Head & Shoulders (H&S) ha elaborat un informe que assenyala Espanya com “el país més caspós de la Zona Euro”. El resultat de l’estudi, que es presentarà en societat durant la propera edició del certamen Cosmobelleza, s’ha obtingut a partir dels tests psicotècnics que han emplenat la clientela masculina de diverses barberies de Valladolid i algunes adolescents d’extraradi que estudien Cicles Formatius de Perruqueria.

El document insisteix que “la situació és més preocupant del que sembla”, fins al punt de traspassar “les fronteres pròpies d’un assumpte exclusivament capil·lar” per convertir-se en un “problema transversal” de la societat espanyola. “Quan els tècnics que han fet l’estudi conclouen que el principal problema d’Espanya és al cap dels seus ciutadans, no crec que es refereixin únicament als cabells”, sospita Rudolph Wynalda, responsable de màrqueting d’H&S.

“No hi ha dubte que tot plegat va més enllà del cuir cabellut dels espanyols. Estem davant d’una qüestió d’higiene, de comportament, de civilització. Tenim el millor xampú anticaspa del mercat, però això se’ns ha escapat de les mans”, admet John Keller, un dels conserges dels laboratoris de la companyia. De fet, l’estudi d’H&S també apunta que, a part de casposos, la majoria d’espanyols no es compra colònies. “Deu ser per orgull. Des que van perdre les de Cuba i Filipines, no en volen sentir ni a parlar”, sosté Keller.

El rebombori mediàtic que ha provocat l’informe anticaspa d’H&S ha “indignat profundament” el govern espanyol, que just ara havia iniciat una gira pels cinc continents per promocionar la imatge exterior d’Espanya. Precisament, la delegació espanyola ha aprofitat l’acte de presentació de la seva última campanya publicitària per a Llatinoamèrica (Somos España: desde 1492, especialistas en genocidios culturales) per reivindicar-se com un país “modern i tolerant, capaç de resoldre l’alt índex de garrulisme de la seva gent amb mesures de xoc pioneres com el programa televisiu Hermano Mayor”.

Tot i acusar H&S de “prendre el pèl i els diners a la gent”, persones de la màxima confiança de Mariano Rajoy ja s’han posat en contacte amb el perruquer Lluís Llongueras perquè, “tot i ser català i bastant amanerat, ajudi Espanya a combatre les tones de caspa que històricament ha tingut”. El pla de xoc de Llongueras passaria, essencialment, per “acabar amb vells tics de l’Espanya de la Picaresca, com ara portar l’escuradents a la boca, cobrar les subvencions del PER o creure que el Real Madrid és un club senyor”.

Trackbacks

  1. […] el rei d’Espanya amb un animal, afirmar que l’himne espanyol és una merda, parodiar el sentiment patriòtic espanyol, difamar altres mitjans de comunicació o menystenir el poder jurídic de la […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: