La nova reforma judicial considerarà com a atenuant ser seguidor de l’Espanyol

La imminent reforma del sistema judicial espanyol, que el PP vol aprovar abans de finals d’any, inclourà una empara jurídica sense precedents per als aficionats del RCD Espanyol. Així queda reflectit en el primer esborrany de la nova llei, que considera com a “atenuant” que un criminal sigui seguidor del club blanc-i-blau. “Una persona mentalment sana no es faria mai de l’Espanyol. Per tant, és lògic que la Justícia sigui més sensible i benèvola amb aquesta classe de gent”, raona un dels jutges que està redactant la nova legislació.

La mesura vol afavorir la reinserció a la societat d’aquells “individus moribunds que, ja sigui per problemes de genètica o per manca d’un entorn familiar adequat”, han acabat fent-se de l’Espanyol. “Perquè de l’Espanyol no s’hi neix. Em nego a creure que algú pugui arribar al món amb tanta maldat a dins seu”, justifica el community manager d’Alberto Ruiz-Gallardón.

Precisament, el ministre de Justícia espanyol també vol aconseguir que l’Organització Mundial de la Salut reconegui com a “patologia greu” qualsevol tipus d’estimació o respecte vers l’ara club de Cornellà i, fins i tot, que la Seguretat Social assumeixi íntegrament el cost de les quotes dels socis amb més antecedents penals. “S’han acabat les burles i l’aïllament social al qual estan sotmesos. Amb aquesta reforma, els aficionats de l’Espanyol tornaran a ser gairebé com ciutadans normals”, ha apuntat el mateix Ruiz-Gallardón a través del fòrum de Fuerza Perica.

De moment, i a falta de veure el projecte de reforma judicial en la seva totalitat, les intencions de l’exalcalde de Madrid han entusiasmat la massa social blanc-i-blava, que ho interpreta com una “oportunitat única” per donar un nou sentit al fet de ser de l’Espanyol. “La veritat és que això d’existir només per intentar fotre el Barça i per fer una mongetada a l’any ja començava a cansar”, diu el que habitualment toca el bombo a la Curva Jove.

L’empara jurídica que gaudiran d’ara en endavant els seguidors blanc-i-blaus no ha agradat gens a l’entorn barcelonista. Tant és així que, potser dolguts per l’ajustada derrota blanc-i-blava al Santiago Barnabéu, suposats membres de la Penya Barcelonista Meritxell han distribuït uns tríptics per les rodalies del Camp Nou per denunciar que “Espanya i Justícia són dos conceptes històricament oposats” i que “el millor exemple per corroborar-ho és que la condició de seguidor de l’Espanyol no es mereix cap atenuant, ja que és un delicte en si mateixa”.

Comments

  1. Kiko Casilla vine a Falset i sabràs lo que es bo! Batalla rural Alcover contra Priorat Tropical.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: