La Generalitat aprova el pla CalvinCat per implantar el calvinisme

Emmirallats en la situació econòmica i social dels Països Baixos, el govern d’Artur Mas impulsa un pla per implantar el calvinisme a Catalunya, i fer que aquesta doctrina sigui l’esperit a partir del qual els catalans sortim de la crisi actual. La Generalitat va encarregar un estudi a un grup d’experts i, en base a les conclusions de l’informe, ha elaborat el pla CalvinCat. El projecte el dirigirà l’exconseller Joan Rigol que tindrà com a assessor l’exconseller Josep Miró i Ardevol. L’objectiu principal és aconseguir que el calvinisme sigui la doctrina dominant.

El 28 de desembre del 2010, l’endemà de la pressa de possessió com a president de la Generalitat, Artur Mas va encarregar l’elaboració d’un estudi a una comissió d’experts que va dirigir el professor Josep Lozano. Entre d’altes, l’equip de treball el formaven personalitats com el director de teatre Joan Ollé, l’exconseller Xavier Pomés, la periodista Pilar Rahola, i el futbolista holandès Kevin Bobson. El desembre passat es va acabar l’elaboració de l’estudi, i el professor Lozano va entregar-lo al president Mas.

A partir de les conclusions de l’informe, la Generalitat ha elaborat el pla CalvinCat, que dirigirà l’exconseller Joan Rigol, i emprendrà una sèrie de mesures destinades a promoure l’adopció de la religió protestat i, sobretot, de la doctrina calvinista. L’estudi assenyala que, tot i que a Catalunya la implantació i desenvolupament del capitalisme semblava que es va fer seguint l’ètica dels protestants, sobretot la dels calvinistes, ara cal recuperar aquests valors per aconseguir que els catalans del s.XXI considerin que el cel és guanya treballant i recuperin la cultura de l’esforç.

El CalvinCat preveu, entre d’altres, retirar les subvencions a l’església catòlica i destinar-les a la construcció de centres de culte protestants –que destaquen per la seva austeritat, subvencions al conreu de marihuana per fer tornar els joves al camp, repoblació de les colònies industrials situades a les valls del Llobregat i el Ter que estaran dirigides per un pastor i es dedicaran a la fabricació de components del sector de les telecomunicacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: