Costa Cruceros es passa al submarinisme

La companyia italiana Costa Cruceros ha decidit aturar el seu negoci de creuers lúdics i convertir els seus vaixells en centres de submarinisme. La nova etapa de la naviera arriba després del mortal accident del Costa Concordia a les costes italianes i el recent incendi del Costa Allegra, que ha deixat la nau a la deriva pel mar de les Seychelles. La direcció de la companyia assegura “voler rendibilitzar els enfonsaments.

Segons ha fet saber Costa Cruceros en un comunicat enviat als mitjans de comunicació, d’ara en endavant el seu negoci principal seran les immersions aquàtiques. El comunicat explica que “vist que el destí més probable dels nostres vaixells és el fons del mar, hem decidit treure-li un rèdit econòmic”. El canvi no requerirà cap ampliació de capital per adaptar els bucs, doncs el seu estat actual és l’idoni per la nova etapa de la naviera. Per la seva banda, el director executiu de Costa Cruceros, Pier Luigi Foschi, ha declarat que “es tracta de reconvertir la crisi en opotunitat i volem albirar nous horitzons amb aquest canvi”.

El nou servei es començarà a ofertar immediatament i es deixarà a mercè de Posseidó el moment i l’emplaçament exacte on els vaixells començaran a enfonsar-se. El comunicat emès per la companyia amplia que “és una nova modalitat de submarinisme en la que no se sabrà ben bé on serà la immersió. Ens limitarem a navegar des dels nostres ports de sortida habituals fins que la màquina faci figa. No podem assegurar un fons marítim excepcional, però el factor sorpresa de la nostra flota no té competència”.

Pel que fa al Costa Allegra i l’incendi que l’ha mantingut a la deriva per les Seychelles,  Benegre.cat ha pogut saber que a hores d’ara està sent remolcat per “L’Holandès errant”, buc capitanejat per l’infame Davy Jones, tripulació del qual ha col·laborat activament en les tasques d’extinció de les flames. El Costa Allegra, doncs, torna a casa sa i estalvi per començar una nova aventura, aquesta vegada com a buc insígnia del submarinisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s