La Tweetpeli es queda fora de la cursa dels Oscar

La producció més important de la història del cinema català, la Tweetpeli, no veurà recompensat el seu esforç en la propera cerimònia de lliurament dels Oscar, que l’Acadèmia de les Arts Cinematogràfiques celebrarà aquest diumenge al Kodak Theater de Los Angeles. Després de fer estralls entre el públic català, el film nascut a Twitter es quedarà amb les mans buides en haver caigut de la llista de nominats a la preuada estatueta.

No podrà ser. La Tweetpeli no aconseguirà cap Oscar en la 84a gala de lliurament dels premis més importants del cinema. Els membres de l’Acadèmia de les Arts Cinematogràfiques han decidit a última hora eliminar la Tweetpeli de la llista de nominades a Millor Pel·lícula, on era favorita davant de films com “The Artist” o “Hugo”. La notícia ha estat rebuda com un jerro d’aigua freda pels més de 50.000 membres de l’equip de producció, entre personal artístic i tècnic. El film, nascut a Twitter al 2010, va aconseguir entrar al Llibre Guiness dels Records com la pel·lícula amb més participants de la història.

Els impulsors de la Tweetpeli han declarat a benegre.cat que “és una mala notícia, però ho seguirem intentant amb la Tweetpeli 2”, Segons ha pogut saber aquesta capçalera, en els propers dies la productora encarregada del film començarà a rebre propostes dels tuiteros que hi vulguin participar: “En aquesta ocasió, demanarem que cadascú ens enviï una paraula i hem contractat a 300 micos per a que les ajuntin en un guió complet. Volem que sigui un film diferent a tots els que s’han fet, com ja vam fer amb la primera part”.

La Tweetpeli 2 aspira a aconseguir més de 150.000 participants per a aquesta nova aventura cinematogràfica. En aquest sentit, fonts de la productora han explicat que “seguirem implicant a qui volguem sense demanar-li permís, ja es queixaran”. A hores d’ara, es rumoreja amb la participació de Steven Spielberg i Martin Scorsese en la part creativa i Willy Wonka en la producció executiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: