La família detinguda per comercialitzar amb armes confessa: “La culpa és del txa-txa-txa”

El minuciós treball que la Policia Nacional ha dut a terme en les darreres hores ha permès a les autoritats avançar en la investigació sobre la detenció d’una família de Castellar del Vallès (Baix Llobregat) que posseïa allò que molts ja han definit com un autèntic supermercat d’armes. La confessió d’un dels tres detinguts ha estat clau per desxifrar quin pot ser el mòbil que ha conduït a un matrimoni i el seu fill a comercialitzar amb armament per aconseguir desorbitades quantitats de diners a canvi.

“La culpa és del txa-txa-txa”, ha revelat un dels tres membres del clan familiar durant el transcurs d’un interrogatori de més de quatre hores en el qual els agents, segons informacions arribades a la redacció de Benegre.cat, s’han vist obligats a recórrer a tècniques de pseudo-tortura com la d’emprar un recopil·latori dels millors moments del programa “Tú si que vales” o l’emissió íntegra que la televisió búlgara va fer del darrer partit entre el CSKA de Sofia i l’Apoel de Nicòsia.

Aquesta confessió ha redireccionat el cas, doncs segons fonts del mateix cos de la Policia Nacional, d’altres operatius similars i fins i tot d’un major calibre han acabat situant el tal “Txa-txa-txa” com a principal culpable dels fets. Alguns casos de violència domèstica, el tràgic accident de la companyia Spanair a Barajas l’estiu del 2008, el naufragi del creuer Costa Concordia aquest passat mes de gener a la costa de la Toscana italiana o fins i tot el fitxatge de Nakamura per l’Espanyol s’han justificat pels seus pressumptes instigadors de la mateixa manera.

Els fets més recents es remunten a aquesta mateixa setmana quan la Policia va deternir a una família de Castellar del Vallès que posseïa un autèntic arsenal al seu domicili. El matrimoni, juntament amb el seu fill, venia armes i munició a delinqüents de l’estat i també de l’estranger, pel que el seu estatus de vida s’havia elevat d’una manera desproporcionada fins el punt de posseir dos cotxes d’autèntic luxe. “Semblava una família del tot normal, però el fet de no veure cap mena de correu comercial a la seva bústia feia que no les tingués totes amb ells”, confessa un veí que no ha volgut revelar la seva identitat ni tampoc la seva tendència sexual.

D’entre els objectes confiscats, els agents van trobar a la vivenda una quarantena d’armes, una dotzena de revòlvers i també ous de mida mitjana, 59.000 cartutxos, 13 carrabines i nombrosos silenciadors, un instrument prohibit a l’Estat però força utilitzat al règims dictatorials. Igualment, el clan familiar tenia en el seu poder plaques falses de policia (molt sol·licitades a València aquests darrers dies), 98.000 euros i armament altament perillós com un kalaixnikov, un parell de Mágnums (blanc i ametllat), fusells d’assalt, la discografia completa de David Bustamante i la primera temporada de la versió espanyola de Cheers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: